NOVOSTINovo iz DITE – Monia Šamponi

Novo iz DITE, Monia šamponi i to u tri vrste: Monia RELAX sa kamilicom poboljšava mnoge značajke kose kao i njezin sjaj, a olakšava i njezino češljanje. Ekstrakt i ulje kamilice koriste se za njegu kose u kozmetici jer imaju hidratantna i umirujuća svojstva. Ulje od kamilice poboljšava stanje kože glave i doprinosi uklanjanju peruti....

Novo iz DITE, Monia šamponi i to u tri vrste:

Monia RELAX sa kamilicom poboljšava mnoge značajke kose kao i njezin sjaj, a olakšava i njezino češljanje. Ekstrakt i ulje kamilice koriste se za njegu kose u kozmetici jer imaju hidratantna i umirujuća svojstva. Ulje od kamilice poboljšava stanje kože glave i doprinosi uklanjanju peruti. Sa problemom peruti i oštećenja kože glave često se spaja i gubitak kose na koji kamilica ima takođe pozitivan efekat. Kosu ne samo da ojačava, već i ubrzava rast kose.

Monia šampon sa pantenolom Harmoy svojim jedinstvenim mirisom omogućiti će da uživate u pranju Vaše kose koja će biti meka, zdrava i sjajna. Dodatak breze omogućiti će da Dlaka uvijek bude veoma sjajna i svilenkasta.

Monia Energy sa pantenolom i dodatkom koprive koji će spriječiti opadanje, regulisati masnoću, jačati kosu i dati joj sjaj. Osjećat ćete se kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

*Nezavisna istraživanja

 

© www.dita.ba – Sva prava pridržana! 2019

Izaberite jezik