NekategoriziranoČišćenje kupaonice

Čišćenje WC-a nikad nije zabavno, zato je najbolje što prije ga završiti. Obucite par gumenih rukavica kako biste zaštitili ruke od prljavštine i bakterija. Na WC školjku nanesite sredstvo za čišćenje, Dita WC Super gel. Ostavite da sredstvo djeluje. Nakon toga, isperite unutrašnjost posude. Kad završite sa unutrašnjosti WC školjke, vratite se na vanjske površine....
https://dita.ba/wp-content/uploads/2019/11/cicenjetoaletanaslovna.jpg

Čišćenje WC-a nikad nije zabavno, zato je najbolje što prije ga završiti. Obucite par gumenih rukavica kako biste zaštitili ruke od prljavštine i bakterija. Na WC školjku nanesite sredstvo za čišćenje, Dita WC Super gel. Ostavite da sredstvo djeluje. Nakon toga, isperite unutrašnjost posude. Kad završite sa unutrašnjosti WC školjke, vratite se na vanjske površine. Isprskajte ih dezinfekcijskim sprejom i obrišite suhom krpom ili papirnatim ručnikom.

Očistite tuš ili kadu. Tuševi su ozloglašeni jer brzo postaju tmurni. Za čišćenje koristite Dita Blic kupatilo. Upotrijebite automobilski vosak na tuševima kako bi duže ostajali čisti. Za čišćenje stakla koristite Dita Blic Staklo Okean.

Očistite umivaonik. Za čišćenje koristite Dita 3de Platinum Univerzalno sredstvo. Popršćite, ostavite na minutu da počne jesti bakterije i plijesni, a potom malo izribati sa mekanom spužvom. Isperite ga toplom vodom i obrišite suhom čistom krpom ili papirnatim ručnikom.

Očistite staklo / ogledala. Uobičajeno je mišljenje da sredstvo za čišćenje stakla obavlja čišćenje. U stvari, to znači da će samo biti blistavo, a ne da se očisti. To zapravo nije zamjena za sapunsku vodu, pogotovo ako je vaše ogledalo prilično prljavo. Evo kako treba da očistite prozore i ogledala: Prvo operite čašu sapunom i toplom vodom. Čistač u prahu bez ogrebotina djeluje fantastično za čišćenje ogledala, stakla, keramike i metala, jer čisti ostatke tvrde vode bez grebanja po površini. Zatim obrišite površinu suhom krpom koja ne ostavlja vlakna ili papirnatim ručnicima bez rublja. Za blistav sjaj koristite sredstvo za čišćenje stakla, Dita Blic garden fresh, raspršite na papirni ručnik i očistite staklenu površinu. Možete koristiti i stare novine za brisanje staklene površine.

© www.dita.ba – Sva prava pridržana! 2019

Izaberite jezik